sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Asiaa sosiaalisesta mediasta

Tein sen, mikä olisi pitänyt tehdä jo kauan sitten - poistin Facebook-käyttäjätilini. 

Facebookista oli tullut minulle välttämätön paha. Monta kertaa päivässä kävin lukemassa statuspäivityksiä, vaikka niitä tekivät vain oikeastaan sellaiset, joiden kuulumiset tiesinkin jo jotain muuta kautta, tai sitten sellaiset, joiden statuksista en välittänyt tuon taivaallista. Toisin sanoen en siis saanut siitä mitään irti.

Ja pakko sanoa, että kyllä nyt on vapautunut olo. 

Blogeja luen Bloglovinin kautta. Olen kokenut sen helpoksi ja miellyttäväksi käyttää, ja kaikki seuraamani blogit päivittyvät tälle samalle alustalle, vaikka ne olisivatkin eri portaaleissa. Omaa bloggaamista pähkäilen jatkuvasti, kun tuntuu, että paljon postattavaa olisi, muttei innostusta niiden toteuttamiseksi. 

Twitteriä käytän julkisuuden henkilöiden kuulumisten seuraamiseen (ja tietty Justin Bieberin fanittamiseen ;D ;D).

Tällä hetkellä ahkerimmin on käytössä Instagram, josta saan valtavasti inspiraatiota niin kotiin, elämäntyyliin kuin ruokaankin liittyen. Oma Ig-tilini koostuu lähinnä matka- ja ruokakuvista, sillä niitä tykkään eniten itse katsella. 

Mitä sosiaalisen median kanavia muilla on käytössä? Ahdistaako minkään käyttö? Oletko koukussa Facebookiin? Suosittelen lämpimästi itselleen turhien some-ärsykkeiden poistamista, sillä ne ovat yllättävän suuria energiasyöppöjä. Jos et lopullisesti halua lähteä, kokeile edes päivän/viikon/kuukauden lakkoa :)

2 kommenttia :

  1. Itse käytän aktiivisesti Facebookia. Mulle se on tärkeä paikka pysyä kontaktissa ihmisiin, varsinkin silloin kun ei muista syistä onnistu. Samoin luen blogit Bloglovinin kautta ja jotkut blogit on seurannassa myös Facebookin kautta. Myös sähköposti on tiukassa seurannassa. Twitteriä en käytä. Instagram ja Pinterest ovat myös käytössä. Ne on mulle ne tärkeimmät.

    P.S. Älä lopeta bloggaamista, pliis! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sulla on selvästi järkiperäiset syyt Facebookiin, eikä riippuvaiset niinku mulla :D Pinterestiä en oo uskaltanu kokeilla, pelkään että hurahdan liikaa!

      Poista