maanantai 2. syyskuuta 2013

Inspiraatiota Ikeasta

Syksyn tullen kun kotona viettää taas enemmän aikaa, iski pesänrakennusvietti. Suuriin hankintoihin ei nyt ole varaa, eikä toisaalta tarvettakaan. Mutta jotain pientä... Ikean inspiraatiokuvia siis, härifrån tvättas!


Vaalea puu on alkanut kiehtomaan, vaikka aiemmin en halunnut valkoisen lisäksi mitään muuta. Ehkä aidoista materiaaleista kiinnostuminen edesauttoi puuinnostusta - nimenomaan luonnollisen värisenä. Meillä on putkiremontti edessä parin vuoden kuluttua, joten siihen on aikaa suunnitella. Tässä kylpyhuoneessa kiehtoo puulattia, betoniseinä, luonnonväriset tekstiilit (pyyhkeet, vesihyasinttikorit...) ja tuo kasvi ruukussaan.


Harmaa, harmaa, harmaa. Sopii yllättävän hyvin vaalean puun kanssa, ennen en voinut ajatellakaan niitä samaan tilaan. Pieni kylpyhuone, kuten meillä, mutta kuutioit on hyödynnetty todella tarkasti.


Täälläkin vaalean puun, valkoisen ja harmaan yhdistelmä on ihana. Hieman liikaa yksityiskohtia mun makuun, tykkään pelkistetymmästä. Yöpöytä olisi kotiuttamisen arvoinen, samoin sängyn jalkopäädyn penkki viltteineen. Ja kasvit<3



Tämä keittiö on t ä y d e l l i n e n. Välitila betonia, mattavalkoiset vetimettömät laatikot, juuri sellaista mitä haluaisin. Meillä on tällä hetkellä aika eleetön ja yksinkertainen keittiö, poistan vielä yhden seinähyllyn niin avaruutta saadaan lisää. Kaipaisin ehkä pellavaisia pussukoita ja enemmän vihertävää keittiöön. Ja ehkä industrial-meininkiä. Betoniseinä?


Iskikö teille Ikean uudet mallihuoneet? Tykkäsittekö näistä?


4 kommenttia :

  1. Oi vitsi, kivoja kuvia olit bongannut! Sun haaveet ja ajatukset kuulostaa aika samanlaisilta omieni kanssa. Betonia, puunväriä, harmaata, valkoista, eleettömyyttä... kelpaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nää tuppaa leviämään :D Sun inspiraatiokuvista oonkin tykästyny just industrialtyyliin ja vaaleaan puuhun.

      Äh mä lupasin että tää hidas postaustahti loppuu, mut eipä näköjään loppunutkaan... Pahoittelut, ja ehkä illalla saan taas kirjotettua.

      Mukavaa lauantaita, meikä lähtee vielä töihin! :)

      Poista
    2. Älä stressaa, postailet kun kerkeet. :) Mukavaa työpäivää!

      Poista