sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Born to Bio


Olen pitkään luottanut kosmetiikan saralla vain manteliöljyyn, kahvinporoihin (loistava kuorinta-aine!) ja sheavoiteeseen. Näin kesällä kuitenkin himoitsen värikkäitä puteleita ja herkullisia hedelmäisiä tuoksuja. Selasin luottoputiikkini Ruohonjuuren valikoimaa, ja silmiini osui ranskalainen Born to Bio-sarja. 

Sarjaan kuuluu hulppea suihkugeeli-, shampoo- ja deodoranttivalikoima, toinen toistaan paremmalla tuoksuyhdistelmällä varustettuna. Näitä, kuten muitakaan Ruohonjuuressa myytäviä tuotteita, ei ole testattu elänkokein ja ne ovat sertifikoitua luonnonkosmetiikkaa. 

Born to Bio sopii opiskelijankin kukkaroon, esimerkiksi suihkugeeli maksaa 7,40e ja kuulemani mukaan 300ml purkki on todella riittoisa. Tiistaisin Ruohonjuuresta saa opiskelijakortilla 10% alennuksen, joten ylihuomenna luvassa shoppailua tässä ekotaivaassa!



4 kommenttia :

  1. Voihan röhkö miten on houkuttelevan näköisiä tuotteita ainakin. Pitäisiköhän sitä tällaista koklata, vaikka tällä hetkellä multa suihkugeelejä löytyykin enemmän kuin laki sallii... ;D

    Mielenkiinnolla jään seuraamaan tätä sun uutta blogia. Ei minusta ole yhtään huono juttu laajentaa repertuaaria sisustuksen ulkopuolellekin, jos siltä tuntuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin :D Noi purkit vaan huutaa mun nimeä! Mäkin olin ennen suihkugeeliriippuvainen, mutta olen onneksi päässyt siitä eroon ;)

      Kiva kun löysit tänne!

      Poista
  2. Tommonen Born to Bio voisi olla ehkä seuraava suihkusaippua. Niinkin onnellinen tilanne on, että sillä osastolla kosmetiikkavarastoissani ei ole jonoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Muistan kuinka sun suihkugeelivarasto pursuili :D Loistavaa, että olet saanut niitä kulutettua :) Nuo BtB tuotteet pitää kyllä ehdottomasti saada testiin.

      Poista