tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ostossaldoa



Tulen hulluksi joka kerta kun astun Ruohonjuureen, siellä olisi aivan liikaa kaikkea ostettavaa! Tällä kertaa olin ennakoinut ja tilannut tuotteet etukäteen, jottei tarvitsisi tehdä muuta kuin kiikuttaa valmis paketti kassalle. Toimi! Mitään ylimääräistä ei poikkeuksellisesti siis mukaan tarttunut, vain tarkoin harkitut, kotisohvalta valitut jutut.



Born to Biolta kotiutin uskomattoman herkulliselta tuoksuvan suihkugeelin (Tropical mango) sekä kuiville hiuksille tarkoitetun shampoon. Testaan nyt myös ensimmäistä kertaa luonnonkosmetiikkadeodoranttia, saapa nähdä miten heinäkuun helteillä toimii.



Lovea Bio oli uusi tuttavuus. Musta saippua ja sheavoi olivat tällä brändillä edullisia, siksi päädyin niihin. Olen aiemmin ostanut näitä muoviin pakattuna, mutta niiden käyttö on tällöin ollut hieman hankalaa. Lovealta ostin myös monoi-öljyn, jonka sanotaan olevan tahitilaisten naisten hehkuvan kauneuden salaisuus. Katsotaan mikä kaunotar minusta vielä kuoriutuu ;)

Yllärinä sain vielä kaupanpäällisiksi Dr. Hauschkan puhdistusemulsion, jee!



Onko kukaan muu hurahtanut Ruohonjuureen? Millaisia kaupanpäällisiä teidän tilauksiin on lisätty? Entä mikä on suosikkituotteesi kyseisestä putiikista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti