keskiviikko 28. elokuuta 2013

Astiasto eri paria?

Mökillä viikonloppua viettäessä mieleeni putkahti yhtäkkiä ajatus, jonka en koskaan olisi uskonut sinne päätyvän. Olen nimittäin erittäin tarkka siitä, että kaikki - niin lakanat, kaapit, kuin verhotkin - ovat samanlaisia keskenään. Siksi en olisi uskonut joskus vielä haaveilevani eripariastiastosta

Hurja suunnitelmani on myydä kaikki meidän astiat, Muumeja myöten, ja hankkia 8 lautasta, kulhoa, lasia ja mukia kirppareilta, keskenään erilaisia. Värimaailma kuitenkin saisi pysyä hallittuna, valkoisella pohjalla mustaa ja harmaata.


Kollaasin astiat ovat Marimekkoa, Iittalaa ja Arabiaa. Tarkoituksena ei kuitenkaan ole hankkia näitä hintavia yksilöitä, vaan nimenomaan tehdä edullisia löytöjä kirppareilta. Tyylillisesti nämä osuvat nappiin, eli kuvioita saa olla paljonkin, kunhan värit on kohdillaan. 

Miltäs kuulostaa?

6 kommenttia :

  1. Valitsemasi astiat sopii TOSI hyvin yhteen! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ratkaisu sellaiselle joka ei osaa päättää mitä astiasarjaa keräilisi ;)

      Poista
    2. TOdellakin ;))

      Hei, osallistu arvontaan blogissa! Ois mieletön nähdä taas :))

      http://lloveyourselff.casablogit.fi/lue/2013/08/arvonta-habitare

      Poista
  2. Hui! Aika radikaali päätös. :) Mut toisaalta, voi olla oikeasti ihan mielettömän magee lopputulos <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muumikokoelmaa on kertynyt jo vähän liiaksikin... Seikkailu-mukin ja kulhon ajattelin säästää, mustavalkoisia kun ovat, muut saa lähteä :) Jotenkin kiehtoo ajatus kerätä kaikki astiat kirppareilta, niissä olisi joku tarina mukana! Harkinnan asteella kuitenkin vielä ollaan ;)

      Poista