lauantai 3. elokuuta 2013

Sisustushaaveita tälle vuodelle

Päätavoitteeni on tällä hetkellä raivata koti tyhjäksi turhista tavaroista. Haluan myös saada meille toimivat säilytysratkaisut, jotta siivoaminen olisi vaivattomampaa ja tavarat löytäisivät omille paikoilleen helpommin. Silti mielessä kytee muutamia sisustushankintojakin.


Olohuoneemme on vielä yhtä valkoista Bestå-kokonaisuutta vailla. Ovet ja jalusta on jo hankittu, runko vain puuttuu. Hakusessa on siis 120x64cm kokoinen paketti, joka toimii mieheni vinyylilevysoittimien alustana. Kaapissa säilötään kaikki elektroniikka, jota ei tarvitse esillä pitää (esim. kamera, tabletit, kannettaviin liittyvät tarvikkeet...). Elektroniikkaan liittyen haluaisin vaihtaa meidän puunväriset kaiuttimet valkoisiin.

Suunnitelmissa on vaihtaa olohuoneessa järjestystä. Meillä on yksi iso kangastaulu, joka saisi väistyä makuuhuoneeseen. Jotain kivaa seinälle olisi kuitenkin saatava tilalle. Haluaisin valkoiseen seinään tummanharmaan maailmankartan. Maalia meiltä löytyisi, mutta en tiedä osaisinko jäljitellä kartan seinälle... Yksi vaihtoehto on tietysti seinätarra, sellainen kuitenkin maksaa isona aika runsaasti.

Eero Aarnion Origo-kirkasvalovalaisin on syksyn ehdoton hankinta. Viime talvena olin kuolemanväsynyt ja nyt haluan testata toimiiko tämä! 

Olen menettänyt sydämeni pellavatuotteisiin. Meiltä löytyy jo kahdet valkoiset lakana"kattaukset" molemmille. Syksyn tullen olisi kiva saada vähän tummempia maanläheisiä sävyjä.



Millaisia hankintoja teillä on syksylle?



6 kommenttia :

  1. Olen kuulemma ostolakossa syksyn joten voi jäädä hankinnat vähäiseksi :( Tuota kirkasvaloa olen kyllä haaveillut...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se varmaan tekee ihan hyvää! Itsekin rupean ostolakkoon sitten kun kaikki on hankittu ;)

      Kirkasvalo on ihan pakko saada! Mä odotan kauhulla niitä päiviä kun aurinko nousee vasta kymmeneltä... Lisäksi meille on tulossa julkisivuremontti, jossa ikkunat ja parvekkeet laitetaan myös uusiksi, joten asunnot on 6-9kk huputettuna. Jos ei oikeaa auringonvaloa saa niin sitten se tulee sähköisesti :D

      Poista
  2. Ai mitä hankintoja syksylle? Ihan ekaksi se saakelin tv-taso, joka piti hankkia jo keväällä, mutta sitten pesukoneen korjaus ja uusi pokkari meni edelle... Uuden työpöydän myös tarvitsisin, saas nähdä milloin sen aika tulee. Mun tsägällä hajoaa tiskari tai jotain, joka siirtää sitten työpöydän hankintaa... Ai miten niin pessimisti? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D No kyllä mun mielestä ensin pitää saada arkihommat toimiviksi, sitten vasta panostaa tv-tasoon ;)

      Poista
  3. Kirkasvalovalaisin voisi olla hyödyllinen! Samoin haaveilen pellavalakanoista ja uusia keittiöpyyhkeitä tarvitsisin. Muutoin yritän vaan karsia ja viskoa pihalle turhaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih mäkin tarvitsisin joitain keittiöpyyhkeitä vanhojen ja kulahtaneiden tilalle!

      Hyvältä kuulostaa suunnitelmasi :)

      Poista