sunnuntai 4. elokuuta 2013

Kesätukka


Tämä kuontalo on parhaimmillaan kesällä. Aurinko raidottaa ruskean värin, pituutta tulee kuin huomaamatta lisää. Helpoin kesäkampaus on pyörittää etuhiukset hippityyliin sivuille ja kiinnittää pinnillä. 

Mitään hiuslakkoja tai muita aineita en omista. En tunne oloani kotoisaksi föönatulla, suoristusraudalla käristetyllä, muotoiluvaahdon kyllästämällä päällä. Hiusten täytyy olla puhtaat, silikonittomilla shampoilla kosteutetut, luonnollisesti kuivatut.

Löytyykö muita luonnonpäitä? Millä shampoolla pesette hiukset? Erityisesti luonnonkosmetiikkahiustuotteet (mikä sanahirviö) kiinnostaa :)

3 kommenttia :

  1. Mä käytän hiustenhoidossa voittopuolisesti Lushin tuotteita. Se ei kai varsinaisesti luonnonkosmetiikkaa ole, mutta on niillä käsittääkseni luonnollisempiakin tuotteita. Mun suosikkeja ovat shampookiekot, etenkin Seanik, Ultimate Shine ja Jumping Juniper. Sulfaatteja näissä kyllä on, ja oonkin miettinyt että jos kokeilisi jotain sulfaatitonta kiinteää shampoota. Ja ai niin, tietty se iiiiihaaaaana Veganese hoitsikka!

    Mutoilutuotteita käytän todella harvoin, en muuten kuin juhlatilaisuuksissa. Mä tykkään kanssa että tukka on ilman ylimääräisiä tököttejä ja saa kuivia itsekseen :) Fööniäkään en käytä kuin juhlia varten ja joskus pakkasaamuna jos tukka ei ehdi kuivua itsekseen riittävästi ennen töihin lähtöä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko ne Lushin kiekot sellaisia shampoopaloja? Miten säilytät niitä? Lush kiinnostaa niiden herkullisten tuoksujen takia :D Ja kai nekin jossain määrin luonnollisempia tuotteita on kuin perus markettitökötit.

      Poista
    2. Juu, ne on sellaisia jääkiekon muotoisia kiinteitä paloja. Ja tooodella riittoisaa tavaraa onkin: ei tartte kuin muutama kerta palaa pyöräyttää kastellussa päässä ja sitten sormin vaahdottaa, niin puhdasta tulee. Yksi kiekko kestää monta kuukautta kahden ihmisen käytössä :)

      Säilytän niitä ilmavasti saippua-alustalla, niinkuin palasaippuoitakin. Palan on tärkeä päästä kuivahtamaan käyttöjen välillä, ja se ei tuota ongelmia jollei sitä umpinaiseen kuppiin pane märkänä. Kuivana sitä voi sitten kuljettaa mukana helposti vaikka omassa rasiassaan, jollaisia saa Lushilta ostettua. Tietty mikä tahansa pikku rasia ajaa saman asian.

      http://www.lush.fi/tuotteet/hiustenhoitotuotteet-shampoopalat

      Poista