tiistai 20. elokuuta 2013

Reissukosmetiikkaa

Nyt on Menorcan auringon alta saavuttu takaisin Suomeen. Itse jäin heti sairaslomalle lähtöpäivänä nousseen kovan kuumeen vuoksi, joten nyt ehtii hyvin blogia päivittämään ;) Täällä on jo selvästi syksyä ilmassa, mutta vielä muutaman postauksen verran pysyn kesätunnelmissa. Ensimmäisenä esittelyssä kosmetiikka, jota ilman en olisi rantaelämästä selvinnyt!


 Born to Bio osottautui hinta-laatusuhteeltaan loistavaksi valinnaksi. Sekä suihkugeelissä että shampoossa oli aivan uskomattoman herkulliset tuoksut. Deodorantti toimi mainiosti (jopa siinä 30 lämpöasteessa, koko päivän, vaikka olin enemmän vedessä kuin maalla!), mutta tuoksusta en pitänyt (Sensation Zen, olisin toivonut hieman miedompaa odööriä).

Lovealta mukana olivat sheavoi, musta saippua ja monoi-öljy. Kaikki sopivat täydellisesti päivät pitkät rannalla touhunneille matkaajille. Musta saippua puhdisti tehokkaasti aurinkorasvat ja liat kasvoista. Monoi-öljyä levitettiin suihkun jälkeen kosteuttamaan (ja purkin kyljen mukaan pidentämään rusketusta). Yöksi koko kroppa kasvoista jalkapohjiin kuorrutettiin sheavoilla, ja ette usko miten täydellinen iho aamulla oli!



Paikan päältä ostettiin aurinkorasvaksi huumaavan tuoksuinen Hawaiian Tropic-kuivaöljy. Se imeytyi todella nopeasti ja suojakertoimesta huolimatta antoi auringon paahtaa ihon maitokahvin väriseksi.

Yksi huippuostos oli aloe vera-geeli, joka toimitti after sunin virkaa. Toisin kuin yleensä aloena mainostetut tuotteet, tämä oli lähes kokonaan aloe veraa (lisäksi vettä ja koossapitävää ainetta). Rakastuin tähän geeliin niin paljon, että ostin sitä muutaman ison tuubin kotiin vietäväksikin :D

Mulla on jo ihan hirveä matkakuume taas... Onneksi ensi kesälle on suunnitelmissa kaksi reissua, ja ehkä sitä talvellakin vielä pääsisi jonnekin lämpimään!

2 kommenttia :

  1. Tervetuloa kotiin! Ja hei, pysy vaan kesäisissä aiheissa muutamaa postausta pidempäänkin, vielä on kesä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo niin kai se on :D Mulla jotenkin koulun alkaminen saa syksyn, ja sehän alkaa vasta syyskuussa, joten vielä on aikaa!

      Poista